Luxus apartman

Lélegzetelállító panoráma közvetlenül a Duna-parton

A létesítmény a festői szépségű Duna-parton fekszik, egy ősfákkal tarkított varázslatos ligetben, amely tökéletes privát szférát biztosít a csendes öbölben. A kert igényesen rendezett, igazi oázis a főváros közvetlen szomszédságában, ahol rendezvények lebonyolítását is vállaljuk.

A belsőépítész Ördög Alíz (Lima Design) alárendelte a forma, anyag és színvilágot a minimalista rendnek, tovább emelve a látvány és minőség összhangját és egyben kiemelve a teljes és elvehetetlen kilátást a Dunára.

A 329 m2 alapterületű ingatlanban 4 hálószoba, 2 fürdőszoba és egy modern, teljesen felszerelt konyha található. Az ingatlan kialakításakor prémium minőségű olasz burkolatokat és luxus kategóriájú műszaki megoldásokat alkalmaztunk. A kényelemről a Natuzzi és BoConcept szalon magas minőségű bútorai gondoskodnak. A vendégek feltöltődését az enteriőr kényelme mellet, a hatalmas, közvetlenül a Dunára néző teraszok biztosítják. Minden adott tehát ahhoz, hogy a friss házasok varázslatos környezetben tölthessék első éjszakájukat és kipihenjék fáradalmaikat.

Az épület kertje szintén sok lehetőséget rejt. Kiváló színtere lehet az esküvői szertartásnak, mivel közvetlenül a Duna-parton, mesés panoráma előtt történhet a házasságkötés.
A kertben rendezvények lebonyolítását vállaljuk, a helyszín maximális befogadó képesége 65 fő.

Helyiség lista

Földszint

Főbejárat, előtér

Egyterű garázs

Öltöző zuhanyzóval

2 mosdó

2 tároló helyiség

Összesen: 202 m2

EMELET

Nappali

4 hálószoba

2 gardrób

Konyha

Ebédlő

2 fűrdőszoba

2 veranda

Összesen: 329 m2

Ha felejthetetlen rendezvényre vágyik, egy páratlan helyszínen, kérjen, ajánlatot profi csapatunktól!