BIRDIES RENDEZVÉNY­HÁZ

A Birdies Rendezvényház egy páratlan rendezvényhelyszín a varázslatos Szentendrén, közvetlenül a Duna parton. Eleganciája, modernitása és az egyedi design megoldások teszik az épületet különlegessé.

A Birdies Rendezvényház tökéletes otthont ad bármilyen rendezvénynek, legyen szó akár esküvőről vagy konferenciáról. Speciális tervezésének köszönhetően minden évszakban elérhető, mégis harmóniában van az épületet körülölelő természettel.

Rendezvényház
Ponton

Kikötő

Az egyedi kialakítású dunai kikötő kisebb rendezvények számára is tökéletes választás lehet, mint például diplomaosztó, születésnap vagy más privát rendezvények. A kikötő a Dunán közlekedő legnagyobb privát hajók fogadására is alkalmas. Rendelkezik az Országos Közúti és Hajózási szakosztály engedélyével. Fogadhat és kiszolgálhatja a saját és vendég hajók igényeit.

Ha felejthetetlen rendezvényre vágyik, egy páratlan helyszínen, kérjen, ajánlatot profi csapatunktól!

Birdies apartman szobák

5 darab két ágyas szoba, valamint egy tágas apartman szolgálja vendégeink kényelmét a rendezvényház emeletén. Kialakításuknál a pihentető luxus és az egyedi vizuális megoldások megteremtése vezérelt minket. A stúdiószobákat a rendezvények ideje alatt kizárólag vendégeink használhatják.

Apartman
Ponton és luxus apartman

Luxus apartman

A létesítmény a festői szépségű Duna-parton fekszik, egy ősfákkal tarkított varázslatos ligetben, amely tökéletes privát szférát biztosít a csendes öbölben. A kert igényesen rendezett, igazi oázis a főváros közvetlen szomszédságában, ahol rendezvények lebonyolítását is vállaljuk.