Diáksport rendezvény­ek

Az ifjúsági közösségi programok elsődleges célja, hogy nagyszerű lehetőséget kínáljon az iskolán kívüli hasznos szabadidő eltöltésére, erősítése fiatal közösségeket, értéket teremtsen és motiválja a fiatalabb generációkat.

A rendezvényház területén a teljesség igénye nélkül szervezünk: alkotótábort, művészeti programokat, kézműves foglalkozásokat, erdei iskolai programokat, ifjúsági fesztiválokat, koncerteket, ifjúsági klubokat, ifjúsági táborokat, találkozókat, képzéseket, kirándulásokat, vízi sport programokat.

Családi rendezvény­ek

Tartsd nálunk családi rendezvényedet, hogy méltóképpen ünnepelhessetek. Legyen akár születésnap, eljegyzés, keresztelő, babaváró vagy ballagás, személyre szabott ajánlatainkkal biztosítjuk a tökéletes helyszínt. Teljeskörű szolgáltatási palettánk segítségével a catering vagy a dekoráció is megoldható.

Lánykérés

Tedd fel nálunk a nagy kérdést, és legyen felejthetetlen az élmény számotokra!

Romantikus vacsora a Dunán egy saját séffel? Romantikus hajókázás az eldugott öblökben? Esetleg wellness szolgáltatásainkkal kényeztetnéd magatokat miközben a panorámában gyönyörködtök? Nálunk minden megoldható és még ennél is több. Mi megvalósítjuk elképzeléseid! Egyedi ajánlatért fordulj hozzánk!

REKREÁCIÓS PROGRAMOK

Töltődjön fel nálunk rekreációs programjaink egyikén!

Jóga, szabadtéri edzések, tematikus táborok várják a feltöltődésre vágyó vendégeinket.

Az elérhető programok folyamatosan frissülnek:

ESKÜVŐ

Életed egyik legfontosabb napján, egy csodálatos ősfákkal tarkított ligetben ünnepelhetsz szeretteiddel, barátaiddal. A háttérben a festői szépségű dunai panoráma a felsejlő hegyvonulattal. Meghitt fények, egy fejedelmi vacsora és egy fergeteges buli hajnalig. Ezt kínáljuk számotokra és még megannyi élményt, teljesen személyre szabott szolgáltatásokkal és helyszínekkel, hogy a nagy nap csakis rólatok szóljon és a Ti személyiségeteket él elképzeléseiteket tükrözze.

Ha felejthetetlen rendezvényre vágyik, egy páratlan helyszínen, kérjen, ajánlatot profi csapatunktól!

Céges rendezvény­ek

Vállaljuk céges rendezvények teljeskörű lebonyolítását, legyen az akár konferencia, évértékelő rendezvény, karácsonyi vacsora vagy tréning. Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek csapatépítő programok szervezésében és lebonyolításában.

Csapatépítő programjainkon nagyszerűen kombináljuk a szakmai programokat és az önfeledt kikapcsolódást, ami nagymértékben segíti a szervezet fejlődését, a jó munkatársi kapcsolatok kialakulását, ennek köszönhetően pedig a hatékony kommunikációt és munkavégzést.

A minőségi szakmai program mellett bográcsozás, hajókirándulás vagy éppen vízi sportok tehetik színessé a programot.

Egyedi ajánlatunkért kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hajós transzfer rendezvény­eink­­­hez

12 személyes Axopar hajónk vendégeink rendelkezésére áll, legyen szó kirándulásról, vagy hajós transzfer szolgáltatásról Budapest vonzáskörzetében.

Az Axopar 37 XC megteremti a külső és belső terek egyensúlyát, tökéletesen olvad össze a szépség és a funkcionalitás. Fantasztikus dunai panorámában gyönyörködhetünk, miközben teljes kényelemben élvezzük a kirándulást a komfortos kabinban.

Hajókirándulásokat vagy transzfert Budapestről, nagyobb csoportok számára, egyedi árajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Művészeti kiállítások TÁMOGATÁSA

Elkötelezettek vagyunk a művészetek iránt, ezért időről időre szeretnénk művészek számára helyszínt biztosítani saját kiállítás megrendezéséhez. Kiállításaink szentendrei lakosok számára jelentős kedvezménnyel látogathatóak.

A jegyértékesítésből befolyt összegből civil szervezeteket és jótékonysági programokat is örömmel támogatunk.