Lánykérés

Tedd fel nálunk a nagy kérdést, és legyen felejthetetlen az élmény számotokra!

Romantikus vacsora a Dunán egy saját séffel? Romantikus hajókázás az eldugott öblökben? Esetleg wellness szolgáltatásainkkal kényeztetnéd magatokat miközben a panorámában gyönyörködtök? Nálunk minden megoldható és még ennél is több. Mi megvalósítjuk elképzeléseid! Egyedi ajánlatért fordulj hozzánk!

Privát rendezvény­ek

Tartsd nálunk privát rendezvényedet, hogy méltóképpen ünnepelhessetek. Legyen szó akár születésnapról, eljegyzésről, babaváróról, személyre szabott ajánlatainkkal biztosítjuk a tökéletes helyszínt. Teljeskörű szolgáltatási palettánk segítségével a catering vagy a dekoráció is megoldható.

ESKÜVŐ

Életed egyik legfontosabb napján, egy csodálatos ősfákkal tarkított ligetben ünnepelhetsz szeretteiddel, barátaiddal. A háttérben a festői szépségű dunai panoráma a felsejlő hegyvonulattal. Meghitt fények, egy fejedelmi vacsora és egy fergeteges buli hajnalig. Ezt kínáljuk számotokra és még megannyi élményt, teljesen személyre szabott szolgáltatásokkal és helyszínekkel, hogy a nagy nap csakis rólatok szóljon és a Ti személyiségeteket él elképzeléseiteket tükrözze.

Ha felejthetetlen rendezvényre vágyik, egy páratlan helyszínen, kérjen, ajánlatot profi csapatunktól!

Céges rendezvény­ek

Vállaljuk céges rendezvények teljeskörű lebonyolítását, legyen az akár konferencia, évértékelő rendezvény, karácsonyi vacsora vagy tréning. Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek csapatépítő programok szervezésében és lebonyolításában.

Csapatépítő programjainkon nagyszerűen kombináljuk a szakmai programokat és az önfeledt kikapcsolódást, ami nagymértékben segíti a szervezet fejlődését, a jó munkatársi kapcsolatok kialakulását, ennek köszönhetően pedig a hatékony kommunikációt és munkavégzést.

A minőségi szakmai program mellett bográcsozás, hajókirándulás vagy éppen vízi sportok tehetik színessé a programot.

Egyedi ajánlatunkért kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hajós transzfer rendezvény­eink­­­hez

12 személyes Axopar hajónk vendégeink rendelkezésére áll, legyen szó kirándulásról, vagy hajós transzfer szolgáltatásról Budapest vonzáskörzetében.

Az Axopar 37 XC megteremti a külső és belső terek egyensúlyát, tökéletesen olvad össze a szépség és a funkcionalitás. Fantasztikus dunai panorámában gyönyörködhetünk, miközben teljes kényelemben élvezzük a kirándulást a komfortos kabinban.

Hajókirándulásokat vagy transzfert Budapestről, nagyobb csoportok számára, egyedi árajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Axopar

Művészeti kiállítások TÁMOGATÁSA

Elkötelezettek vagyunk a művészetek iránt, ezért időről időre szeretnénk művészek számára helyszínt biztosítani saját kiállítás megrendezéséhez. Kiállításaink szentendrei lakosok számára jelentős kedvezménnyel látogathatóak.

A jegyértékesítésből befolyt összegből civil szervezeteket és jótékonysági programokat is örömmel támogatunk.